1 C
Cluj
joi, februarie 25, 2021
No menu items!

Ziua de Cluj | Bătaie pe șantierul Autostrăzii Sebeș

Must Read

Doi muncitori s-au luat la bătaie pe șantierul lotului 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda, fiind chemată poliția.

O ceartă între doi muncitori care lucrează la construcția lotului 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda s-a transformat într-o bătaie în toată regula, fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru aplanarea conflictului.

Conflictul a izbucnit între un șofer de pe o betonieră și un angajat al unei firme subcontractoare care lucrează la turnarea rigolelor de apă, conform Alba 24.

Inspectoratul de Poliție Județean a informat că a fost vorba despre un conflict spontan, iar cei doi s-au certat și apoi s-au luat la bătaie din cauza unor neînțelegeri privind modul de executare al unei lucrări.

”Polițiștii din Galda de Jos au intervenit, vineri, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi muncitori de la lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda. La fața locului au fost trimise și două ambulanțe, însă cei doi nu au suferit leziuni pentru care să aibă nevoie de transport la spital.

În cazul acestui incident cercetările continuă în cadrul unui dosar penal de loviri sau alte violențe”, a precizat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

O altă hoață „lovește” în centrul Clujului! A încercat să fure din ghiozdanul unei femei

   O femeie din Cluj-Napoca trage un semnal de alarmă cu privire la o altă hoață care acționează în Cluj-Napoca,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -