11.2 C
Cluj
luni, iunie 14, 2021
No menu items!

Foc în blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj-Napoca

Must Read

Un panou de iluminat cu led din blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj-Napoca a luat foc, marţi după-amiază, fiind stins de personalul unităţii medicale până la sosirea pompierilor. Pacientul aflat în blocul operator a fost mutat, fără a avea de suferit în urma incidentului. ISU Cluj a transmis că Institutul nu are autorizaţie de securitate la incendiu. 

Pacientul aflat în blocul operator a fost mutat, fără a avea de suferit în urma incidentului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, o autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei 15.30, ca urmare a unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat situat în blocul operator al Institutului de Urologie a luat foc.

“Personalul spitalului a reacţionat prompt, reuşind să stingă panoul led cu mijloace proprii, şi au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. Pacientul nu a suferit afecţiuni în urma acestui eveniment”, a transmis ISU Cluj.

Reprezentanţii ISU au precizat că nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienţi sau pentru personalul spitalului.

”În momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, panoul respectiv nu mai ardea şi nici nu mai fumega”, a arătat ISU Cluj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Horoscop 15 iunie 2021. Berbecii au probleme la locul de muncă

    Horoscop 15 iunie 2021. Cei născuți în zodia Berbec au probleme la locul de muncă, dar trebuie să își păstreze în continuare calmul...

CFR Cluj a aflat cu cine poate juca în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

   CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Formația din Gruia este cap de serie și poate da peste...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -