2.1 C
Cluj
luni, martie 1, 2021
No menu items!

Ziua de Cluj | IT-iștii clujeni de la Gemini, preluați de ThoughtWorks

Must Read

ThoughtWorks, companie globală de consultanţă software cu sediul central în Statele Unite, a încheiat un acord pentru achiziţionarea Gemini Solutions, firmă de dezvoltare IT cu centrul de dezvoltare în România.

Fondată în 2005 de un grup de ingineri din Silicon Valley, Gemini Solutions are 170 de ingineri şi personal operaţional în sediile din Cluj, Iași, Bucureşti, potrivit ZF.

„ThoughtWorks şi Gemini Solutions au o filosofie şi o dăruire comună pentru succesul clientului. Suntem încântaţi pentru oportunitatea de a deveni parte a unui lider global din industria IT.

Această achiziţie este dovada şi validarea marelui talent şi a capacităţii sectorului IT românesc, motive pentru care o organizaţie internaţională precum ThoughtWorks ar alege să investească în această piaţă”, a declarat Theo Nissim, fondator al Gemini Solutions.

Achiziţia va duce la înfiinţarea companiei ThoughtWorks România, având la bază echipa Gemini Solutions, şi va susţine extinderea companiei americane în Europa. Tranzacţia se va finaliza în ianuarie, sub rezerva îndeplinirii condiţiilor de încheiere a tranzacţiei. Detaliile financiare ale tranzacţiei sunt confidenţiale.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -