1 C
Cluj
joi, februarie 25, 2021
No menu items!

Ziua de Cluj | Rareș Bogdan, apel ferm către politicieni: Asta ne obligă! Fără proști sau hoți în poziții de management

Must Read

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu un copil care ține în mâini o pancartă inscripționată cu mesajul „Hoților, dați salariul la tati, că am nevoi!!!” în timpul protestelor minerilor din Valea Jiului.

Europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL spune că mesajul transmis de copilul care ține o pancartă deasupra capului în timp ce stă pe umerii tatălui său ieșit să protesteze pentru că nu i-a fost plătit salariul, îi obligă pe oamenii politici ai vremii să ia măsuri, iar „toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trași la răspundere”.

Politicianul cere să nu mai existe „clientelism politic sau management clientelar” în companiile statului român. „Fără proşti sau hoți in poziții de management”, este mesajul dur postat de liderul liberal.

„Semnal de alarma. Pancarta care ne obliga!
Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trași la răspundere. Fără clientelism politic și fără management clientelar în CNLO, CNH și celelalte Companii ale statului român. Performanța și Profesionalism. Fără proști sau hoți în poziții de management”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Minerii din Valea Jiului protestează de câteva zile pentru că nu și-au primit salariile. Banii ar fi trebuit să ajungă la oameni în 15 a lunii, însă conducerea Complexului Energetic Hunedoara a anunţat că salariile vor fi plătite până în data de 26 februarie. Minerii nu au fost de acord cu întârzierea şi au declanşat o serie de proteste. 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

O altă hoață „lovește” în centrul Clujului! A încercat să fure din ghiozdanul unei femei

   O femeie din Cluj-Napoca trage un semnal de alarmă cu privire la o altă hoață care acționează în Cluj-Napoca, cea din urmă încercând să...

Dohotaru, plângere penală după scandalul de la Tarnița! Ecologistul, amenințat din nou pe internet

   Adrian Dohotaru, împreună cu un grup de ecologiști din Cluj, se luptă în ultimii ani Abdul Rahim și alți tineri care organizau petreceri și...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -