10.8 C
Cluj
luni, iunie 14, 2021
No menu items!

O parcare cu 130 de locuri va fi amenajată în Dej

Must Read

 

 

Au început lucrările la viitoarea parcare de pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Dej. Aceasta va pune la dispoziția dejenilor 140 de locuri noi de parcare și este realizată din fonduri bugetare.

 

Scopul viitoarei parcări este descongestionarea traficului din zona centrală a orașului.

„Au demarat lucrările la viitoarea parcare care va fi amenajată pe strada Nicolae Titulescu. În prima fază se intervine la curățarea terenului, realizarea rigolelor de scurgere și asigurarea stocului de materiale, necesar lucrărilor.

Parcarea va avea peste 130 de locuri  și investiția, care este realizată cu fonduri de la bugetul local, are ca scop descongestionarea traficului din zona centrală a municipiului Dej”, a transmis primarul Morar Costan.

Lucrări pe mai multe străzi din Dej

De asemenea, în această perioadă se desfășoară lucrări de modernizare pe mai multe străzi din municipiu. Vineri, s-au finalizat intervențiile de pe străzile Căprioarei și Pajiștei. 

Lucrările sunt finanțate prin fonduri europene, Programul Operațional Regional 2014-2020.

„S-a turnat al doilea strat de asfalt pe străzile Căprioarei și Pajiștei. Intervențiile fac parte din proiectul european «Îmbunătățirea transportului public si nemotorizat in municipiul Dej Modernizarea coridorului integrat de mobilitate urbana reprezentat de străzile: Fântânilor, Narcisei, Căprioarei, Pajiștei, Salbelor, Porumbeilor, Turturelelor, Vânătorilor, Rândunicii, Mierlei, Cireșului , Fazanilor, Veveriței, Ciocârliei, Livezii, Mușcatelor, Văii, Lebedelor, Plopilor, Căpșunilor, Sălciilor, Canalului, Câmpului, Busuiocului, Măcieșului, Ferigii, Fundătura, Cărămidarilor, Pescarilor», finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020”, a mai transmis primarul din Dej.

CITEȘTE ȘI

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Horoscop 15 iunie 2021. Berbecii au probleme la locul de muncă

    Horoscop 15 iunie 2021. Cei născuți în zodia Berbec au probleme la locul de muncă, dar trebuie să își păstreze în continuare calmul...

CFR Cluj a aflat cu cine poate juca în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

   CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Formația din Gruia este cap de serie și poate da peste...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -